Mission Statement
Een gezond streven naar kwaliteit en professionaliteit

De missie van Trevi plus bestaat erin van onze media een vertrouwd en rendabel reclamemedium te maken. Het is onze taak het reële potentieel van onze print media, online media, billboards en A/V media inzake reclame te promoten en zo adverteerders te sensibiliseren en te motiveren.

Trevi plus staat garant voor een nauwe opvolging van elk van haar media. Dit vertaalt zich in een weldoordacht mediaplan op maat. Dat bestaat onder meer uit concurrentie-analyses, proactieve mailings en aantrekkelijke verkoopsformules. Deze succesvolle werkwijze, die steunt op de rijke ervaring van zusterbedrijf Trevi, stimuleert de reclamewerving. 

Elk van onze media voldoet daartoe aan een aantal kwaliteitscriteria die voor Trevi plus een vereiste zijn, zoals een goed afgelijnde doelgroep, een kwalitatieve redactionele inhoud en een bij voorkeur de hoogste oplage in z’n segment.

Onze mission statement steunt op een gezond streven naar kwaliteit en professionaliteit, de basis van ons succes doorheen de jaren. Een succes dat zich uit in positieve reclame-inkomsten.

Trevi plus bvba

Reclameregie Trevi plus,
quality target media

Meerlaan 9, 9620 Zottegem

t +32 9 360 48 54 | treviplus@treviplus.be

www.treviplus.be

BTW 0807 842 427

Newsletter

Maandelijkse digitale nieuwsbrief over onze media